Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Burgonyaleves

Burgonyaleves

Hozzávalók:

  • olaj
  • 5 dkg liszt
  • egy kis apróra vágott vöröshagyma
  • késhegynyi paprika
  • 1 kg burgonya
  • víz
  • petrezselyemzöld
  • tejföl

Elkészítése:

Kevés olajon és 5 dkg lisztből világos rántást készítünk, hozzáadunk egy kis apróra vágott vöröshagymát, késhegynyi paprikát és az előzőleg megtisztított és kockára vágott 1 kg burgonyát. Miután jól összekevertük felengedjük vízzel, teszünk bele összevágott petrezselyemzöldet, sót és puhára főzzük a burgonyát. Tálaláskor tejfölt is adhatunk hozzá.

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!