Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Barnaleves

Barnaleves

Hozzávalók:

  • füstölt szalonna
  • egy darabka disznó- vagy marhamáj, csontok
  • zöldségek
  • pár szem bors
  • tésztaféle

Elkészítése:

A fazék aljára darabokra vagdalt füstölt szalonnát teszünk, föléje egy darabka disznó- vagy marhamájat, aztán csontokat, legfölül a zöldségeket és pár szem borsot. Nem fedjük le, hanem addig hagyjuk tűzön, amíg a szalonna barnára pörkölődik. Felöntjük vízzel, megsózzuk, és két óra hosszat főzzük, majd leszűrjük. Könnyű tésztafélével tálaljuk. Pető Margit: Matyó konyha

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!