Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Bakonyi betyárleves 2.

Bakonyi betyárleves

Hozzávalók:

  • 35 dkg marhaszegy,
  • 1 pár csirkecomb,
  • 20 dkg vegyes zöldség,
  • 1 fej hagyma,
  • só,
  • egész bors,
  • csípős paprika,

csusza tészta,

  • 1 egész tojásból
  • és a hozzávaló lisztből.

Elkészítése:

A marhahúst felvágjuk 4 szeletre, és hideg vízben feltesszük főni. Sóval, egész borssal ízesítjük. Amikor majdnem puha, hozzáadjuk a csirkecombokat, a metéltre vágott zöldséget, a felaprított hagymát, az erős paprikát, majd készre főzzük. A lisztből, és a tojásból vékony, kemény tésztát gyúrunk, a levesbe tépkedjük és megfőzzük.

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!