Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Bakonyi betyárleves 1.

Bakonyi betyárleves

Hozzávalók: 6 személyre:

  • 50 dkg marhaszegy,
  • fél levestyúk,
  • 5 dkg vegyes zöldség,
  • 10 dkg zeller,
  • 5 dkg laskatészta,
  • 5 dkg vöröshagyma,
  • só,
  • pár szem fekete bors

Elkészítése:

A marhahúst nagyobb kockákra, a tyúkot 5 darabba vágjuk és feltesszük főni. Ha a hús félig megfőtt, hozzátesszük a csíkokra vágott zöldséget, a fűszert és készre főzzük. Tálaláskor csusza vékonyságú laskát főzünk bele.

Elkészítési idő: 1 óra

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!