Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Bábolnai burgonyaleves

Bábolnai burgonyaleves

Hozzávalók:

  • személyenként 1-1 kicsontozott csirkemell
  • petrezselyemcsomó
  • 1/2 fej vöröshagyma
  • burgonya
  • törött bors
  • majoránna
  • tejföl

Elkészítése:

Személyenként 1-1 kicsontozott csirkemellet, összekötött petrezselyemcsomóval és 1/2 fej vöröshagymával hideg vízben feltesszük főni. Sózzuk. Az első habját leszedjük. Mikor a csirke már majdnem megpuhult, hozzátesszük a kockákra vágott burgonyát. Törött borssal és majoránnával ízesítjük. Tejföllel tálaljuk.

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!